Vin- og gastronomi 2019

Højslev Kro arrangerer igen i 2019 vinaftener i samarbejde med David Andreasen fra Vinslottet A/S.
Vi ønsker at bringe vore gæster ud af deres komfort-zone og prøve nye spændende smagsoplevelser inden for vin og gastronomi.
Kuvertprisen vil typisk ligge mellem 550-695 kr.
Menu og vine vil blive præsenteret og der vil også være mulighed for gode vinkøb.
Smageprogram/menu vil blive lagt op på vores Facebook-side en uge før arrangementet holdes!

Betaling!
For at undgå "kø" i forbindelse med betaling – ser vi gerne betaling forud for arrangementerne – enten via MobilePay nr. 21406233 eller bankoverførsel reg. nr. 8503 - konto 2745673484.


 
Fredag den 22. marts 2019 kl. 18.30
Fiske- og skaldyrs aften med friske forårs-vine

En vinaften ud over det sædvanlige med undervisning fra vinens verden og hvor alt godt fra havet er nøje sammensat til forskellige typer af unikke mineralske vine fra hele verden.
5-retters menu samt 10 forskellige vine.
Pris 695 kr. pr. person.


 
Fredag den 26. april kl. 18.30
Italiensk vinaften

Vi skal denne aften smage vine fra forskellige regioner i Italien.
Der vil blive serveret både kendte DOCG vine og ukendte vine med druetyper som mange ikke kender så meget til.
Heriblandt forskellige typer af mousserende vine.
5-retters menu samt 10 forskellige vine.
Pris 670 kr. pr. person.


 
Fredag den 24. maj kl. 18.30
Sydamerikanske vine

Chile og Argentina laver fremragende vine på druer som Carmenere og Malbec.
Chiles gastronomi er kendt for fisk og skaldyr fra de kolde kystområder og den argentinske Azardo med top-kødspecialiteter er kendt verden over...
Der vil blive serveret både kendte DOCG vine og ukendte vine med druetyper som mange ikke kender så meget til.
Vi serverer 4 retter med lækre vine til.
Pris 550 kr. pr. person.



Fredag den 14. juni kl. 18.30
Grillaften med grillvine

Aftenen starter med forskellige lækre forretter på buffet.
Herefter tænder vi op for den store grill på terrassen med okse – gris – fisk og skaldyr samt grillet tilbehør. Hertil masser af lette, lækre sommersalater og forskellige kartoffelretter.
Traditionen tro afslutter vi med pandekager lavet på stedet – med friskplukkede jordbær og hjemmelavet is.
Buffet og vine 550 kr. pr. person.



Fredag den 23. august kl. 18.30
Spansk Vin- og Tapasaften

Vi starter med Cava af god kvalitet og skal hernæst smage vine fra de klassiske områder som f.eks. Ribero del Duero, Terra Alta m.m. samt sød sherry.
Vi sammensætter en menu med inspiration fra de forskellige regioner – der er tilpasset vinene.
5 "heats" af mange små serveringer inkl. vine 595 kr. pr. person.



Fredag den 20. september kl. 18.30
Franske klassikere

Det franske køkken akkompagneret med franske vine.
5 retters menu incl. vine – pris 695 kr. pr. person.



Fredag den 18. oktober kl. 18.30
Vin & Vildt

Fugle- og dyrevildt serveret med saftige vine med snert af sødme.
5 retters menu incl. vine – pris 695 kr. pr. person.



Fredag den 15. november kl. 18.30
Thai-aften

Lækker buffet og vine, der passer specielt til det asiatiske køkken.
Det bliver stærkt... :-)
Pris 575 kr. pr. person.



Fredag den 13. decber kl. 18.30
Portvinsaften med vine fra Quinta de La Rosa

Denne aften skal vi smage på fantastiske bordvine og forskellige portvinstyper fra den berømte vingård Quinta de La Rosa.
Der serveres 3 forskellige bordvine samt 7 forstærkede portvine.
Lækker tilpasset menu samt vine – pris 595 kr. pr. person.


 

Da vore tema-aftener er rigtig populære, anbefaler vi bordbestilling i god tid!