Arrangementer


Gourmet Kroophold

Julefrokost 2025

Vin- og gastronomi 2025

Vin & Vildt
24. oktober '25

 
VELKOMST CHAMPAGNE
Brut NV, Alain Thienot, Reims, Frankrig
 
FORRET
Svampesuppe tilsmagt med tør sherry – anrettet med sprøde svampebrød
Vine:
Cotes du Rhône Blanc 2024, Tardieu Laurent
Pinot Auxerois Vielles Vignes 2022, Domaine Paul Blanck, Alsace
 
MELLEMRET
Stegt duebryst serveret med rødbede i forskellige teksturer samt skovsyre og glace
Vine:
Ripasso Maroat Superior 2023, Tezza, Veneto, Italien
Beaune Bastion 2018, Domaine Chanson, Bourgogne, Frankrig
 
HOVEDRET
Helstegt krondyrfilét barderet med Lardo – anrettet med bagt pastinak, kartoffelpuré med jordskokker samt vildsky
Vine:
Crozes Hermitage 2022, Tardieu Laurent, Syd-Rhone, Frankrig
Rasteau Vielle Vignes 2021, Tardieu Laurent, Nord-Rhone, Frankrig
 
OST
Lun Fourme d'Ambert med pærechutney og syltede nødder
Vin:
Chateau Haut Maynes 2022, Sauternes, Frankrig
 
DESSERT
"Crepes Normande"
– pandekage fyldt med æblekompot og flamberet med Calvados
Serveret med vanilleparfait og solbærsorbet
Vin:
Tawny Port, Quinta de la Rosa, Douro, Portugal
 
KAFFE & AVEC
Vin: XO Sostanible, Bodegas Selectionada, Dom. Republik
 
Vinkonsulent og sommelier David Andreasen fra Vinslottet vil præsentere vinene og dine smagsløg bliver både udfordret og inspireret...

Der serveres 1 glas af her vin – dog er der mulighed for tilkøb af ekstra glas.
Der vil også være mulighed for at købe flasker med hjem til favorable vinhandlerpriser!
 


Tilmelding og betaling

 
Vore vin-aftener er sædvanligvis meget populære og det er derfor en god idé at bestille i god tid og desuden kontakte os for at forhøre om plads!

Endelig bordbestilling er ved forudbetaling på MobilePay nr. 51555 eller ved bankoverførsel til reg. nr. 8500 - kontonr. 2651149668.
 
 
HUSK! At opgive navn samt hvilket arrangement(er) betalingen er for!
 
Det er også muligt at købe gavekort til arrangementerne!
 

Mortens aften

Bordbestilling
Tlf. 9753 5744

Mortens aften
Mandag d. 10. november

Menu

Andesteg af friskslagtet fransk berberiand
serveret med hjemmelavet rødkål, bagt æble, brunede kartofler, Pommes Paille, andesauce og surt/sødt

Flamberede pandekager
serveret med vanilleparfait og sorbet

2 retter per person kr. 425,-

Hovedret per person kr. 325,-

 

Top