Arrangementer


Gourmet Kroophold

Mors dag 2024

Vin- og gastronomi 2024

Sprøde vine fra Tyskland til forårets friske råvarer
3. maj '24

 
VELKOMST-BOBLER med APPETIZER
Thanisch Sekt
 
FORRET
Mosaik af røget laks og porreaske, serveret med estragonmayo og brødsticks
Vine:
Trocken Riesling, Mosel  •  Silvaner, Franken
 
MELLEMRET
Friske, hvide asparges med ovnbagte jomfruhummerhaler "kingsize", hollandaise sauce og sprøde kartoffelchips
Vine:
Blanc de Noirs, Mosel  •  The Perfect Match (field blend), Rheingau

 
HOVEDRET
Gastro kalveculotte serveret med nye gulerødder, små nye danske kartofler og salsa verde
Vine:
Spätburgunder 2020 (ufiltreret), Thanisch, Mosel  • 
Spätburgunder 2019, Georg Müller, Rheingau
Begge vine er på 1. Cru Bourgogne niveau!  


DESSERT
Mille Feuille med jordbær, Chantilly Creme og hjemmelavet pistacie is
Vin:
Trocken Behren Auslese – sødmefuld og lækker!

Vinkonsulent og sommelier David Andreasen fra Vinslottet vil præsentere vinene og dine smagsløg bliver både udfordret og inspireret...

Der serveres 1 glas af her vin – dog er der mulighed for tilkøb af ekstra glas for kr. 95,-
Der vil også være mulighed for at købe flasker med hjem til favorable vinhandlerpriser!
 


Tilmelding og betaling

 
Vore vin-aftener er sædvanligvis meget populære og det er derfor en god idé at bestille i god tid og desuden kontakte os for at forhøre om plads!

Endelig bordbestilling er ved forudbetaling på MobilePay nr. 280342 eller ved bankoverførsel til reg. nr. 8503 - kontonr. 2745673484.
 
 
HUSK! At opgive navn samt hvilket arrangement(er) betalingen er for!
 
Det er også muligt at købe gavekort til arrangementerne!
 
Top