Maj menu

Stegt filét af havkat
serveret med frisk hvid asparges, urtesalat og hummersauce

Flamberet Black Angus oksemørbrad
(Stegt og flamberet i madeira/cognac) – anrettet med svampe, løg, nye gulerødder og grøn asparges

Jordbær consommé
med brændt creme og basilikum is

2 retter
pr. couvert
398,-

3 retter
pr. couvert
475,-

Vin & Gourmet arrangementer 2024

Prøv noget nyt!!! Book bord til ét af vore populære vin- og gourmet arrangementer, hvor du/I kommer ud af komfort-zonen og smager nye vine og lækker mad, hvor menu og vin er afstemt efter hinanden..!
Første arrangement i det nye år er FREDAG D. 3. MAJ, hvor du/I kan udforske SPRØDE VINE FRA TYSKLAND TIL FORÅRETS FRISKE RÅVARER
Fire lækre retter præget af alle de lækre råvarer som foråret byder på og otte friske og elegante tyske vine kan nydes denne aften!

Skynd dig/jer at bestille plads på tlf. 97 53 57 44...

Vi glæder os rigtig meget til at se Jer!

Mvh
Team Højslev Kro

Book et lækkert Gourmet kroophold på Højslev Kro

Top