April menu

Duet af hvide asparges
Friskkogte asparges med håndpillede rejer + Cremet aspargessuppe med sprødt og ramsløgolie

Pebersteak af Black Angus oksefilét
serveret med forårsgrønt, pebersauce og kartoffel

Kold rabarbersuppe
med mynte, bagt creme og rabarbersorbet

2 retter
pr. couvert
375,-

3 retter
pr. couvert
450,-

Vin & Gourmet arrangementer 2024

Prøv noget nyt!!! Book bord til ét af vore populære vin- og gourmet arrangementer, hvor du/I kommer ud af komfort-zonen og smager nye vine og lækker mad, hvor menu og vin er afstemt efter hinanden..!
Første arrangement i det nye år er FREDAG D. 19. APRIL, hvor du/I kan udforske ITALIENSKE VINE FOR BEGYNDERE
Fem lækre retter med et strejf af Italien og hele 10 vine kan nydes denne aften!

Skynd dig/jer at bestille plads på tlf. 97 53 57 44...

Vi glæder os rigtig meget til at se Jer!

Mvh
Team Højslev Kro

Book et lækkert Gourmet kroophold på Højslev Kro

Top