Spansk Tapas & Vin
8. august '25
med musik af guitarist Peter Uldahl

 
VELKOMST-SNACKS OG -BOBLER 
Cava Brut Reserva, Bodegas Pinord, Catalonien
 
1. HEAT
Stegt filét af dorade med tomatcoulis og sprødt
Blåmuslinger dampet i sherry og krydderurter
Kæmperejser Piri Piri med aioli
Boqueron ansjoser med olivenolie og persille
Vine:
Albana Albarinho, Galicien
Pasion do Moscatel 2024, Bodegas Sierre Norte, Utiel Requena
 
2. HEAT
Croquettas med skinke og trøffelmayo
Grillet kalvefilét med tunsauce og kapers
Serranoskinke med tapenader
Vine:
Pasion do Bopal 2022, Bodegas Sierre Norte, Utiel/Requena
Herencia Altes Lestel 2022, Terra Alta, Catalonien
 
3. HEAT
Braiseret Iberico nakkefilét med chorizo pølser
Wagyu okseculotte med bagt peber og løg
Papas Arrugadas med mojo og salsa verte
Tomatsalat med burrata og basilikum
Vine:
+7, Bodegas Mas Blanc, Priorat
El Valiente 2021, Bodegas Valdaya, Ribero del Duero
 
4. HEAT
Bagt spansk ostekage med syltet appelsin
Empanadas med æble og kanel
Blodappelsin sorbet
Is – Dolce de Leche
Vin:
Sødmefuld Moscatel Vittore de Valencia
 
Vinkonsulent og sommelier David Andreasen fra Vinslottet vil præsentere vinene og dine smagsløg bliver både udfordret og inspireret...

Der serveres 1 glas af her vin – dog er der mulighed for tilkøb af ekstra glas.
Der vil også være mulighed for at købe flasker med hjem til favorable vinhandlerpriser!
 


Tilmelding og betaling

 
Vore vin-aftener er sædvanligvis meget populære og det er derfor en god idé at bestille i god tid og desuden kontakte os for at forhøre om plads!

Endelig bordbestilling er ved forudbetaling på MobilePay nr. 51555 eller ved bankoverførsel til reg. nr. 8500 - kontonr. 2651149668.
 
 
HUSK! At opgive navn samt hvilket arrangement(er) betalingen er for!
 
Det er også muligt at købe gavekort til arrangementerne!
 
Top