Vin & Vildt
24. oktober '25

 
VELKOMST CHAMPAGNE
Brut NV, Alain Thienot, Reims, Frankrig
 
FORRET
Svampesuppe tilsmagt med tør sherry – anrettet med sprøde svampebrød
Vine:
Cotes du Rhône Blanc 2024, Tardieu Laurent
Pinot Auxerois Vielles Vignes 2022, Domaine Paul Blanck, Alsace
 
MELLEMRET
Stegt duebryst serveret med rødbede i forskellige teksturer samt skovsyre og glace
Vine:
Ripasso Maroat Superior 2023, Tezza, Veneto, Italien
Beaune Bastion 2018, Domaine Chanson, Bourgogne, Frankrig
 
HOVEDRET
Helstegt krondyrfilét barderet med Lardo – anrettet med bagt pastinak, kartoffelpuré med jordskokker samt vildsky
Vine:
Crozes Hermitage 2022, Tardieu Laurent, Syd-Rhone, Frankrig
Rasteau Vielle Vignes 2021, Tardieu Laurent, Nord-Rhone, Frankrig
 
OST
Lun Fourme d'Ambert med pærechutney og syltede nødder
Vin:
Chateau Haut Maynes 2022, Sauternes, Frankrig
 
DESSERT
"Crepes Normande"
– pandekage fyldt med æblekompot og flamberet med Calvados
Serveret med vanilleparfait og solbærsorbet
Vin:
Tawny Port, Quinta de la Rosa, Douro, Portugal
 
KAFFE & AVEC
Vin: XO Sostanible, Bodegas Selectionada, Dom. Republik
 
Vinkonsulent og sommelier David Andreasen fra Vinslottet vil præsentere vinene og dine smagsløg bliver både udfordret og inspireret...

Der serveres 1 glas af her vin – dog er der mulighed for tilkøb af ekstra glas.
Der vil også være mulighed for at købe flasker med hjem til favorable vinhandlerpriser!
 


Tilmelding og betaling

 
Vore vin-aftener er sædvanligvis meget populære og det er derfor en god idé at bestille i god tid og desuden kontakte os for at forhøre om plads!

Endelig bordbestilling er ved forudbetaling på MobilePay nr. 51555 eller ved bankoverførsel til reg. nr. 8500 - kontonr. 2651149668.
 
 
HUSK! At opgive navn samt hvilket arrangement(er) betalingen er for!
 
Det er også muligt at købe gavekort til arrangementerne!
 
Top